NEco Machine Developer

Tvoj NEco Profil

Ti si glavni developer, koji pokreće našu kompaniju. Tvojim inovativnim, ambicioznim i profesionalnim idejama i realizacijama doprinosiš unapređivanju razvoja Nature Eco d.o.o.

Ne zadovoljavaš se običnim rešenjima, već pratiš svetski tehnološki razvoj, tražiš nova ambiciozna rešenja, eksperimentišeš i grešiš – jer samo tako napredujemo i menjamo svet. U saradnji sa članovima svog tima, ali i drugim sektorima Nature Eco, kooperativnim i transparentnim mindset-om gradiš ideje primajući i davajući konstruktivni feedback.

Projekte kako individualne tako i zajedničke realizuješ odgovorno, u rokovima i u otvorenoj komunikaciji kako sa članovima tima tako i sa tvojim TeamLead-om.

Zajedno služimo čovečanstvu čuvajući prirodu.

Tvoje Uloge

  1. Projektuješ inovativne mašine (3D građevinske štampače, mešalice i sl.) i alate, organizuješ njihovu proizvodnju i baviš se njihovim iskorišćavanjem. 
  2. Kao Projektant, oblikuješ proizvod ili proizvodni proces tako da oni što bolje ostvare zadate zahteve i funkcije.
  3. Sprovodiš statičku i dinamičku analizu mehaničkih konstrukcija te eksperimentalne analize naprezanja, uz upotrebu kompjuterskih proračuna.
  4. Planiraš, rukovodiš i nadgledaš izradu mašina i postrojenja. Sistemski ispituješ proizvedene komponente, jer od njih zavisi delotvornost, pouzdanost i sigurnost celine. Zbog osiguranja kvaliteta, stalno sprovodiš ispitivanja i merenja ulaznih materijala i gotovih proizvoda mernim instrumentima. 
  5. Ukoliko radiš na eksploataciji mašine, upravljaš njom ili nadgledaju rad iste, odnosno pratiš odvijanje tehnološkog procesa u postrojenju u toku životnog veka mašine. Organizuješ održavanje i remontno obnavljanje, te utvrđuješ kvarove i nadgledaš servisne intervencije. 
  6. Istražuješ unapred i utvrđuješ potencijalne i realne uzroke različitih vrsta poremećaja u radu mašine ili postrojenja i predlažeš njihovo otklanjanje. 
  7. Razvijaš nove tehnologije

Apply for this postion

Appling for this job position you agree with the Terms and Conditions

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.